L | M | X | J | V | S | D |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
Publicación | |
---|---|
Título: | ONE-INPUT AND TWO-INPUT CLASS CLASSIFICATIONS FOR DIFFERENTIATING OLIVE OIL FROM OTHER EDIBLE VEGETABLE OILS BY USE OF THE NORMAL-PHASE LIQUID CHROMATOGRAPHY FINGERPRINT OF THE METHYL-TRANSESTERIFIED FRACTION |
Título de la revista: | FOOD CHEMISTRY |
Tipo de aportación: | ARTICULO |
Número de volumen: | 221 |
Páginas de la publicación: | 1784 - 1791 |
Año de la publicación: | 2017 |
Autores: |
ANA MARÍA JIMÉNEZ CARVELO ESTEFANÍA PÉREZ-CASTAÑO ANTONIO GONZÁLEZ CASADO LUIS CUADROS RODRÍGUEZ |