Inicio
Producción científica
Capítulos de libros
Ver capítulo
L | M | X | J | V | S | D |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Publicación | |
---|---|
Título: | CHAPTER 10 - POLYPHENOLS IN OLIVE OIL: THE IMPORTANCE OF PHENOLIC COMPOUNDS IN THE CHEMICAL COMPOSITION OF OLIVE OIL |
Título del libro: | OLIVES AND OLIVE OIL IN HEALTH AND DISEASE PREVENTION |
Páginas de la publicación: | 111 - 122 |
Lugar de la publicación: | LONDON, UNITED KINGDOM. |
Editorial: | ELSEVIER ACADEMIC PRESS. |
Año de la publicación: | 2021 |
ISBN: | 978-0-12-819528-4 |
Autores: |
PALOMA RODRÍGUEZ-LÓPEZ JESÚS LOZANO SÁNCHEZ MARÍA ISABEL BORRÁS LINARES TATIANA EMANUELLI JAVIER ABEL MENÉNDEZ MENÉNDEZ- ANTONIO SEGURA CARRETERO |